Kjøpe Bitcoin

Her kan du kjøpe bitcoin raskt og enkelt

Betalingsmetoder

Kjøpe Bitcoin

Ønsker du å kjøpe Bitcoin kan du gjøre dette ved å fylle ut bestillingskjema ovenfor. Velg kjøpesum og betal med Vipps, Kredittkort eller bankoverføring ved større handel. Når betaling er bekreftet vil du motta dine Bitcoins.

Bitcoin kjøpsprosess

KjøpesumKontaktinformasjon  Betaling Lommebok

Du vil også trenge en Bitcoin lommebok. En Bitcoin lommebok er en digital lommebok som du selv kan opprette på din telefon, datamaskin eller på internett. Med lommeboken kan du motta og sende Bitcoins. Du kan også ta betalt i Bitcoins og transaksjonen er over på ca. 10 minutter.

Investere i bitcoin

Investere i Bitcoin

Flere og flere investerer nå i Bitcoin enn tidligere. Prisen på Bitcoin har skutt i været og det er nesten ikke grenser på hvor høy prisen kan bli. Det er derfor et enormt potensiale i Bitcoin investeringer. Det er også blitt mye lettere å kjøpe Bitcoin enn tidligere, slik at alle har nå tilgang til å investere i kryptovaluta. Bitcoin er en sikker valuta hvor du som privatperson kan selv investere uten å bruke rådgivere og annet kostbart. Invester med måte og husk å oppgi gevinster til Skatteetaten. Bitcoins er et formuesgode og du skatter deretter.

Kjøpe bitcoin

Bitcoin og Gull

En annen fordel med Bitcoin er begrensningen. Bitcoin kan ikke trykkes etter behov og er begrenset til et visst antall. På denne måten kan Bitcoin sammenlignes med gull.

Bitcoin og gull har veldig lik markedsdynamikk. Gull handles daglig i et begrenset, men stort marked. Det er volumet på handelen som bestemmer prisen og det samme gjelder for Bitcoin.

Bra side

★★★★★
5 5 1
Har akkurat tatt i bruk nettsiden. Digital valuta er merkelig. Funker skikkelig bra da. Enkelt og greit, akkurat sånn det må være skal jeg gidde å bruke det.

Perfekt

★★★★★
5 5 1
Perfekt side. Enkelt og lettleselig. Har akkurat startet. Kjøpte min første hele Bitcoin. Gleder meg til utviklingen.

Veldig enkelt

★★★★★
5 5 1
Sidene har veldig enkelt og fint design. Veldig lette å bruke. Kult med krypto. Deilig med kun den teksten du trenger å lese. Blir fort altfor mye på alle de andre sidene.

Lave kostnader

★★★★★
5 5 1
Da har jeg kjøpt Bitcoins. Fin side og rimelig tjeneste.

Lekende lett

★★★★☆
4 5 1
Kanskje en av de enkleste internettsidene om Bitcoins.

Veldig bra kundeservice

★★★★★
5 5 1
Tok kontakt med kjopbitcoin.com. Veldig hyggelige og var veldig lette å forstå. Fått meg litt bitcoins nå 😀
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Bitcoin Overall rating: 4.8 out of 5 based on 6 reviews.